Hur ser en vanlig dag ut för mig? :D

22 januari, 2015
22 januari, 2015

Hur ser en vanlig dag ut för mig? Ganska intressant tycker några, helt värdelöst tycker andra… Nåja! :)

Klockan ringer 05:15 varje morgon, dricker 1 celsius och 1 BCAA XLNT + 2 HMB kapslar innan jag tar tåget 05:40 till Crossfit Södra Station……

06:00 kliver jag in i lokalen, då har min teamkamrat Timmy redan larmat av och dragit igång lite bra musik! :) Vi kör alltid första delen av Gorilla-programmeringen, detta är vanligtvis en styrkedel med tunga tvåor/treor oftast i tynglyftnings-/styrkelyftsgrenarna eller viktade gymnastikövningar.

När vi är klara promenerar jag vidare till jobbet, tar en snabbdusch och jobbar ca 8 timmar (som VVS-konsult) innan jag promenerar tillbaka till CFSS…

Eftermiddagarna ser alltid olika ut, ofta kör jag och Timmy andra delen av Gorilla alternativt är jag med på dagens WOD (beror lite på hur sliten jag känner mig).

När träningen är klar trillar jag in i bussen o beger mig hemåt…. Väl hemma brukar det bli mat framför någon bra TV-serie innan jag slocknar strax efter 21….

Maten under dagen då? :)

Käkar min gröt vid 9-fikat, häller på lite nötter/mjölk/frukt/bär och kompletterar med några ägg.

Vid 11:30 är det lunch som i regel består av sötpotatis, lax/kyckling och grönsaker.

Klockan 15 är det fika-dags igen, brukar bli en ny tallrik gröt, ägg och några frukter.

Inför träningen dricker jag BCAA och direkt efter träningen dricker jag antingen Recovery eller Recovery Supreme från MM Sports! :) Kompletterar med X antal dadlar (beroende på när det är dags att träna igen…är det mindre än 12 timmar till nästa träning (vilket det nästan alltid är) är det viktigt att fylla på med snabba kolhydrater 😉

Jag ligger nästan alltid på ett litet överskott (lägger på mig vikt ja…) men har tänkt kapa det oönskade fettet inför vårens, för mig, största tävling MK Open.

Som ni ser så rullar dagarna på….tiden går så snabbt hela tiden…ibland hinner jag inte med… På helgerna blir det ännu mer träning och lite middag med vänner, mer än så hinns inte med känns det som (det är väl ett val man gör iofs). Förr tyckte jag att jag alltid hade så himla mycket tid över, jag var ute och fikade…shoppade…gick på bio…hängde med alla möjliga… Men nu landar man i soffan på fredagskvällen och orkar inte röra sig ur den, lördagarna brukar det ofta hända något skoj och på söndagen är det dags för mer träning och matlådor….. :)

Många frågar mig om jag inte vilar? Joo klart jag vilar, men får jag mina 8 timmars sömn och mitt kaloriöverskott behövs minimal vila….faktiskt! Men jag brukar lägga in vila när jag känner mig sliten eller om det händer något annat trevligt – som ikväll när jag ska på 3 rätters & kolla Orup 😀 haha!

I övrigt trivs jag väldigt bra med livet just nu, eller man kan väl alltid trivas bättre….men träningen känns kul, jag trivs på jobbet och det sociala livet känns ”lagom”.

Har dock lovat mig själv att hälsa på familjen oftare, umgås ännu mer med vänner och vara mer tillgänglig i sociala sammanhang. Det är så lätt att snöa in sig i sin vardag, i sina egna rutiner att man blir blind för andra och sin omgivning.

Dags att fika här……. 😉

kommentarer, 953 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!