ImuPro300 – Födoämnestest :D

9 februari, 2015
9 februari, 2015

Måndag idag efter en helg som gått i träningens tecken (som vanligt)!

På lördagen besökte jag Crossfit Unique, underbart mysig box! Kände mig välkommen redan innan jag kommit innanför dörren! 😀 <3

10962182_1655900594637807_1366667041_n

På söndagen var jag och tränade på Crossfit Eken för att sedan åka och hälsa på Crossfit Concor där det pågick en tävling mellan Unique och Concor!! Blev såå tävlingssugen själv, men snart dags igen! :-)

Idag beställde jag ett ”ImuPro300” aka ”analys av födoämnesintoleranas”! Man skickar ett blodprov vidare till Tyskland där 270 olika födoämnen, kryddor, konserveringsmedel, kaffe, tillsatser m.m. testas, även candida undersöks. Jag har väl inga större problem med magen osv, men jag är väldigt nyfiken på hur min kropp reagerar mot olika livsmedel (kanske bör jag undvika ägg utan att jag vet om det?). I alla fall, om jag har intoleranser mot något så vill jag undvika detta, det kan ju visa sig i form av min migrän eller trötthet, dålig hy, sämre ork…. Kanske en liten nackdel att testet kostar 5000kr + vårdcentralsavgift, men det får det vara värt! :)

Kram!

kommentarer, 770 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!