Kan man byta träningsmiljö?

29 april, 2015
29 april, 2015

När jag började med Crossfit i september blev jag tillfrågad om jag ville vara med och tävla MK Open i April (utan att förstå vad det var, tackade jag ja….. 😉 ) Nu är tävlingen genomförd och vi placerade oss 5:a, det är väldigt bra med två nybörjare i laget. 😀 (Fotograf: Mikael Svärdh)

11160561_10153174395371136_8645082387634610466_n

Några har frågat hur jag kom in på Crossfit och det gjorde jag genom en svensexa i Malmö som David från 360 var med på… ett av eventen var ”crossfit på stan” där jag fick utmana min bror i wallballs….jag vann och vips var jag fast 😉 Sen dess har David coachat mig via internet och skrivit programmering till mig! :)

Det som är så speciellt roligt med crossfit är att man ständigt ser en utveckling och förbättringar, här är till exempel en film från mitt första HSPU-försök i höstas 😀 😀 (jag var nästan stolt då, nu skäms jag…haha) ”Första försök till HSPU” sen antar jag att utvecklingen avtar, men man ställs alltid inför nya utmaningar! :)

Senaste året har jag saknat elitsatsningen jag gjorde inom simningen, inte själva simningen utan snarare satsningen kring det… att sätta upp mål, ha en plan och se resultat… Detta har gjort att jag börjat se mig omkring efter ett tävlingsteam inom Crossfit. Jag har fått chansen att provträna på ett nytt ställe där det finns en tävlingsgrupp, en programmering, atleter av världsklass, hjälpsamhet och vänlighet som jag inte trodde existerade!! 😀 Men det är såklart ett väldigt tufft beslut att lämna mitt nuvarande ställe bakom mig, det går inte….det är dessutom väldigt svårt att komma som nybörjare och blyg till ett nytt ställe…men jag vet ju också att man måste träna med de bästa och vistas bland likasinnade för att bli bättre själv… :)

kommentarer, 748 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!