Fettmätning! :)

19 juni, 2014
19 juni, 2014

Idag fick jag hjälp av Kristian med en fettmätning som visade 12,54% och en viktnedgång på 2,8kg. I mars visade mätningen 15,74% vilket innebär att jag har droppat 2,8kg rent fett! 🙂 All muskelmassa är bevarad, tack o lov för det! 😉 När jag slutade med styrkelyften och började med ”byggarträning” så har det känts som att musklerna försvinner, men nu har jag fått bevisat för mig att musklerna är bevarade! 😀 Det ska bli kul att jämföra kommande mätningar och därmed få svar på vilket som bygger/bevarar muskelmassa mest – styrkelyft eller byggarträning. 😉 För att tydliggöra, styrkelyft för mig har varit mestadels 1-5 repetitioner och en himla massa set, byggarträning för mig är 6-12 repetitioner och ca 4 set.

Kör såklart fortfarande lite knäböj, bänkpress och marklyft, dock lättare vikter och 6-10 repetitioner istället. Dessa antal repetitioner ingår såklart i styrkelyftsträningen också, men då har jag haft mer fokus på teknik och göra vikten ”lätt” snarare än kontakt i musklerna. Dessa underbara kompressionstights på bilden nedan finns nu äntligen att köpa hos MM SPORTS! 🙂 Klicka här!

2

Annars är min pappa i huvudstaden, det händer inte jätteofta så vi passar på att äta gott! 🙂 Till exempel grilla… Min middag består 3 dagar i veckan av 150g lax, 250g wok och 100g potatis. Helt perfekt att grilla lax och grönsaker! 🙂 Det ska aldrig vara tråkigt att gå diet! 😉

1

Kommentarer

kommentarer

Malin Ekstrand

Posts Google+

Hej och välkommen! Malin heter jag, tävlar i styrkelyft och siktar mot AF-scenen i november!