3e veckan in på mitt träningsprogram

26 augusti, 2014
26 augusti, 2014

Tre veckor har gått sedan jag startade mitt träningsprogram som pågår i sammanlagt 16 veckor. Tanken är att jag ska slå PB i bänk, mark och knäböj och lite därtill. Bänken kommer bli en riktig tung utmaning då det är en övning jag är relativt stark i och där jag stått och stampat ett bra tag nu.. :/ Marken vet jag att jag kommer att lyckas med, då jag aldrig maxar pga en skada i ländryggen som irriterar till och från så håller den sig borta är det inga problem. Sist men inte minst knäböj… 13 veckor – nu ska det maxas.

Mitt numrarnde PB är följande: Marklyft utan rämmar och bälte 200kg – Bänk 165kg och Knäböj 190kg

Passet i dag bestog av rygg, biceps och några intervaller.Tanken med programet är att jag försöker hålla ett högt tempo med max 1min vila mellan seten, samt samma antal reps varje set. Ssista setet blir alltid för tungt så det delas upp med en kort vila för att komma upp i 12rep. Vill ni veta mer om reps x set etc så gå in på föra inlägget! :)                                                                                                        Passet såg ut på följande sätt:

Latsdrag 3x12rep – 95kg stången hela vägen ner till bröstkorgen

Pullups 3x12rep – 70kg

Bred stångrodd 3x12rep – 100kg

Sittande rodd 3x12rep – 80kg

Chins 10rep -9 -8 -7 -6 -5 -4 -3 -2 -1

Stång curl 3x12rep -45kg

Hantel curl 3x12rep -18,5kg

Avslutade passet lite cirkelträning med 5st varv: 300m intervaller på löparband hastighet 20 – 15-20rep hantel flyes – 30situps.

 

dsc_0623

Allt är möjligt – ingenting är omöjligt!

”Det största är ej att falla. Det är att resa sig efter varje fall”

 

Kram J.K

kommentarer, 373 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jim

Posts Google+

Välkomna till min blogg, här kan ni ta del av mina framgångar och mot gångar samt lite tips och trix! :) Tävlar i Athletic fitness och har lite planer att tävla i Thaiboxning får ser hur detta slutar..