Äntligen!

2 juni, 2015
2 juni, 2015

Dieten i full gång, och allt går som planerat. Har slitit hela vintern med sjukdomar som min älskade son så snällt har delat med sig av. Men nu har jag fått  vara frisk och känner mig starkare an någonsin! Ser fram emot kommande tävlingar. 🙂

 

Kvällens pass bjöd på. Chins – dips och lite smått och gott.

10 set chins  (5 set – 15 rep a 20kg. 4 set gummibands chins. Avslutade med ett max set – 30rep blev det.)

10 set dips (4 set -15 rep a 40kg. 4 set gummibands dips. avslutade med 2 set stop dips a 15rep/set.)

3 set stång rodd a 20 rep superset armhävningar a 30 rep

avslutade passet med 9 set vader (allt ifrån 50rep till 15rep)

 

 

Hahaha vilken flashback

Delar med mig av en bild ifrån en av mina första tävlingar.. efter denna tävling dröjde det 10år  innan jag gick upp pa scenen igen. Längst till höger står jag. Bilden är ifrån Decembercupen för 12år sen! 🙂 Anledningen till att det dröjde så länge var för att jag tappade gnistan och glädjen i träningen. Så valet var inte så svårt då. Känner en helt annan glädje i min träning nu och satsar inte bara pa att bygga muskler. försöker hitta en balans med träning i kodition, kost och familj. Inte världens lättaste när timmarna på dygnet är för få.. 😉 Men mitt måtto driver mig framåt.. Allt går om man vill!

207666_1011616127949_3582_n

 

 

Bästa hälsningar

Jim

Kommentarer

kommentarer

jim

Posts Google+

Välkomna till min blogg, här kan ni ta del av mina framgångar och mot gångar samt lite tips och trix! :) Tävlar i Athletic fitness och har lite planer att tävla i Thaiboxning får ser hur detta slutar..