Om mig

Välkomna till min blogg! Här kan ni ta del av mina framgångar och motgångar samt lite tips och trix! 🙂 Tävlar i Athletic Fitness och har även planer på att tävla i crossfit.

 

Mitt namn är Jim Kullenstjärna och jag bor i Varberg på underbara västkusten. Här bor jag med min fru Natalia och underbare son Julius. Jobbar heltid som elektriker och extra som personlig tränare, kost rådgivare, samt instruktör i TRX och kettlebells.

Jag har tävlat i Athletic Fitness i ca ”12 år.” Jag gjorde min första debut i Decembercupen -02, -03. sedan tog det sju år innan jag ställde mig på scenen igen! Och nu undrar ni varför…

Alla är ju nybörjare någon gång i livet. Och har man inte rätt hjälp från början så finns det tyvärr risk for nybörjar missar..

Utan att nämna några namn så tog jag infor DC -03 hjälp av en erfaren byggare som tävlat en hel del. Formen var bra och jag kände mig riktigt stark i styrkemomenten tills kvällen före tävlingen. Coachen sa till mig att ta med mig en flaska torrt vit vin och det gjorde jag. Pa kvällen säger han till mig att öppna vinet for att dricka och desto mer jag kan dricka desto torrare kommer jag att bli! Nu kan man ju tycka att jag borde reagerat!? Men har man dietat i ca 15 veckor, har näringsbrist, vattenbrist och är allmänt vimsig sa gör man det coachen säger till en att göra. Jag drack upp vinet och fick mig en sju h…. fylla.. Minns att jag knappt kunde gå till sangen. Däckar och vaknar kl 04.00 spyr som en kalv och fortsätter sa tills jag ska upp på scenen. En sak hade coachen ratt i: formen var bra, dock utan tryck i kroppen.. Blev tvåa i symmetrin med en poängs skillnad. Styrkan och rodden ska vi inte ens prata om.. slutade på en 11:e plats totalt. Blev bråk mellan mig och coachen efter tävlingen och det tog sedan sju år innan jag satte min fot på scenen igen. Vill ta tillfallet i akt att Tacka MM Sports for att ni välkomnade mig in mig i er tränings familj!! 🙂

 

Nu sju år senare, revansch dags!

DC –2011 och en 2:a placering denna gång. Kändes skönt och jag var mycket stolt over min prestation då jag helt på egen hand lade upp både min kost och tränings program.

2012 kvalade jag in till finalen i Fitnessfive men var tyvärr tvungen att tacka nej då jag hade dragit på mig en bristning i bröstmuskeln.

2013 en 3:e plats i Athletic Fitness Svenska Mästerskapen

2014 En 1a placering i Oslo Grand Prix + Overall segrare i AF.

2014 3:e plats i Loaded Cup Öppen klass. AF

2015 1:a placering Svenska Mästerskapen AF

2015 1:a placering i Norway Open + Overallseger i AF

 

 

Välkomna till min blogg, kul att just du ville titta förbi 🙂