Svensk mästare i Athletic Fitness samt en 1:a plats i Norway Open + Overallen

1 oktober, 2015
1 oktober, 2015

Nu har det snart gatt två veckor, man man har börjat njuta av vinsterna! Pokalerna står i sovrummet så jag får njuta av dom lite extra. Kroppen börjar landa nu och magen mår bättre, (min fru har inte varit glad på mig) hahaha.. Vill tacka alla som stöttat mig under denna långa satsning. speciellt min familj, min fru och son som stått ut med mig, speciellt under de två senaste månaderna av dieten. (det är inte lätt att leva ihop med en diet hjärna) 😉 Planen var egentligen att tävla på SM 2014 med. SM krockade med vår att bröllop! Så det naturliga valet var att satsa på 2015års SM. och det gick ju trotts allt bra! 🙂 Vill också tacka min vapendragare Nuray som varit vid min sida och stöttat mig då hjärnan inte funkar som den ska.. Och vill passa på att tacka MM Sports för all hjälp samt Kristian och Tim som hjälpte mig på Norway Open är Guld värda!!

sm3

 

 

Tack alla nära och kära, alla vänner och bekanta. Det är ni som ger mig energi! 

Kommentarer

kommentarer

jim

Posts Google+

Välkomna till min blogg, här kan ni ta del av mina framgångar och mot gångar samt lite tips och trix! :) Tävlar i Athletic fitness och har lite planer att tävla i Thaiboxning får ser hur detta slutar..