Det blir inte alltid som man tänkt sig!!

10 juli, 2014
10 juli, 2014

Har haft som plan att komma i riktigt bra form till mitt bröllop som är nu den 26 juli, men form planerna har fått ändars om lite. Min värsta och längsta förkylning någonsin har äntligen släppt! har varit snuvig läggen nu, ända sen Loaded Cup har jag känt mig lite halv krasslig och sliten i kroppen. Har tagit mig nästan 1 månad att få bort förkylningen, det har gått i två omgångar där jag trodde att förkylningen hade släppt. Men ivrig som jag är, började jag träna för tidigt och så brast förkylningen ut ordentligt istället. Och nu har jag inte kunnat träna på mer än 2 veckor! (det längsta uppehållet jag haft på länge) Trist att det sker pga sjukdom!  I tisdags kände jag mig bättre i kroppen och riktigt laddad för att köra ett litet lättare pass – det blev lite smått och gott (blandade överkropps övningar.) Kändes helt ok förutom att allt flås var bort blåst. och i går körde jag och Alexander ben försökte hänga med i hans tempo men fick ge mig, kroppen vill inte riktigt som huvudet vill.. Själva passet gick helt ok med tanke på omständigheterna. Känns grymt kul att få lyfta lite vikter igen. 🙂 Vilar i dag och ska köra igenom överkroppen igen på fredag samt benen igen på lördag samt laddar för nästa vecka då jag ska börja kötta på allvar igen.. Längtar!!

 

DSC_0225

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

jim

Posts Google+

Välkomna till min blogg, här kan ni ta del av mina framgångar och mot gångar samt lite tips och trix! :) Tävlar i Athletic fitness och har lite planer att tävla i Thaiboxning får ser hur detta slutar..