Musli kalas – träning och sol!

30 maj, 2014
30 maj, 2014

Ledig denna fredag.. helt underbart! :) Har tillbringat min lediga dag med min underbara familj. Vaknade kl 07.00, eller rättare sagt blev väckt av våran son Julius. Man kan ju inte bli mer än glad när man vaknar av hans nynnande och (pratande) mer skrik och försök till tal. Mamma mamma har han lärt sig att säga, helt undebart!

IMG_2284

 

Morgonen startade med bad för Julius, frukostgröt med frukt pure på äpple och mango sen var det dags för lite mat för oss andra :) Lagade ihop lite egenkombonerad musli:

Musli: 1port beroende på hur mycket man äter 😉

2dl Havregryn – 1msk honung – 1msk kokos – 1krm kanel – 10st nötter av valfri sort (själv föredrar jag naturella caswenötter) – naturella 1tsk solrosfrön – torkad banan och torkad blåbär.

Värm upp havregrynen i en stekpanna och tillsätt honungen, nötter och frön när havregrynen fått lite färg. Stek/rosta ihop ingridienserna tillsammans till en gyllenbrunfärg och tillsätt kokos och kanelen. Låt ingredienserna svalna sedan tillsätt banan och blåbär till muslin.

Till detta ätter jag 4dl Naturell yougurt 0,5% + 1dl Body Science Vanilj protein (whey) blandas ihop och vips smakar det krämig vanilj yougurt fast nyttigare!!

Smaklig spis!

 

Planen var benträning på eftermiddagen, men kände mig väldigt sliten i kroppen efter dubbel pass igår då jag tränade bröst, biceps och mage på förmiddagen samt 1,30min tennis på eftermiddagen. Så det fick bli morgondagens axel pass i dag och nya tag tills i morgon då det är dags för ben!

Dagens axelpass:

7set stående axelpressar med stång

4set flyers 2sista seten dropset

4set lutande axel flies

4set kabeldrag för bakisda axlar

Ett mys pass denna dagen då jag egentligen kör axlar efter intervallerna på helgen. Man bör lyssna på kroppen.. den ska ju trots allt bära mig ett bra tag till.. :)

DSC_0225

 

Ha det bäst!

Trevlig helg/ Jim

 

kommentarer, 395 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jim

Posts Google+

Välkomna till min blogg, här kan ni ta del av mina framgångar och mot gångar samt lite tips och trix! :) Tävlar i Athletic fitness och har lite planer att tävla i Thaiboxning får ser hur detta slutar..