Helgens bravader! Träning och lite mer träning..

19 maj, 2014
19 maj, 2014

Helgen som varit bestod av en hel del träning och lite extra jobb. En helg i sin ordning vill säga :) På helgerna tränar jag lite längre då jag har mer tid för träning och familj. På vardagarna blir det oftast lite snabbade pass då jag vill hem för att umgås lite med min son före han somnar!! :) Lördagar är det ben på schemat- kl 09.30 kom Alexander över och det blev kaliper mätning före träningen. Han börjar sin lilla test-diet denna veckan.

Ben passet såg ut såhär:

Knäböj 5set

Benpress 2set med 3 dropp det blev ca 25-30rep per set

Sittande benspark 4set

Raka marklyft 3set

Liggande bencurls 3set

Superset: sittande vadpress – stående vadpress 4set

 

Passet tog 70 min och det var nog nytt rekord då ben passen annars brukar ta ca 90 min. Fck pressa på tiden pga att jag skulle ha en PT kund efter passet och det är inte snyggt att vara sen!

dsc_0623

Söndagar är det intervaller och axlar inbokat-nästan veckans roligaste pass (i alla fall veckans jobbigaste pass…) Följde med Natalia på Cardio Intervall; ett styrke och konditionspass, cirkelträning kan man väl säga.                                                                                                               Passet utfördes på detta vis: 4 övningar x3 stationer (t.ex.: upphopp, planka, armhävningar och utfall – 1 station). Du kör varje övning i 40 sek därefter vidare till nästa övning, 3 varv per station (med  1min vila innan du startar den nya stationen). Passet avslutades med 4 min puls med en massa hopp och snabba fötter på stället. Helt ok pass! Det var jobbigt men lite för mycket hopp för min smak då mina knän inte är topp efter min f.d. talangfulla basket karriär :)

Efter detta puls pass ville axlarna känna lite järn.

Passet såg ut som följande:

Stående axelpressar 4set

Viktade dips 20kg – 3set

Kabelcross stående för baksida axlar 3set

45g lutning baksida axlar med hantlar 4set

 

Nu mat mat mat!! Det fick bli 60g malto, 50g vassleprotiein, 1 banan, 1 diet meal (bar) by body science såklart! 2st Omega3 och creatin sedan snabbt in i duschen- på med PT kläderna och ut i gymet igen för att tagga till.. Love my life!

 

jim_svartvit1-196x300

 

Avslutade denna härliga söndag med en 2 timmars tennis match i dubbel. Jag och min fru Natalia mot min bror och hans sambo. Jag och Natalia vann ganska enkelt med 6-1 6-0 ska ju dock erkänna att Natalia har spelat div 1 tennis i USA. Sen spelade jag och min bror Martin mot flickorna och fick storstyrk med 6-1 6-3 :( Ja ja dom hade ju trotts allt ett proffs på sin sida :p Vi avslutade med kungen bäst till 20 bollar. (singel spel, där man endast spelar om en poäng.) Behöver ju inte skriva vem som vann, de har nu ju säkert redan räknar ut! hehehe

 

Bästa hälsningar

Jim

kommentarer, 547 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jim

Posts Google+

Välkomna till min blogg, här kan ni ta del av mina framgångar och mot gångar samt lite tips och trix! :) Tävlar i Athletic fitness och har lite planer att tävla i Thaiboxning får ser hur detta slutar..