Äta träna sova…

11 mars, 2015
11 mars, 2015

Dagarna försvinner så sjukt fort!! Dagarna går åt att jobba, äta, träna och laga mat. Men jag gillar mina rutiner och tycker om att ha planering och ordning i vardagen, helgerna får istället vara mer spontana. Problemet med det är att man på helgerna istället nästan blir stressad över att hinna få i sig alla mål som ska ätas under en dag… men jag vill ju inte heller gå upp tidigare 😉 Haha men det är nog även lite av en vane sak och kommer att bli lättare för varje helg som går.

Har haft lite skumma känningar i vänster axel sedan fredagens axelpass så det fick idag bli rygg och lite försiktigt med baksida axlar. Men det kändes bra så jag hoppas kunna träna dem nu på fredag igen, det är väl bara att känna efter hur det känns då :) Man måste alltid lyssna på sin kropp som en klok man sa.

IMG_4775

IMG_4792

kommentarer, 230 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!