Landat 

15 juli, 2015
15 juli, 2015

Har nu landat lite efter tävlingen och bara ätit gott och tränat de jag känt för. Det är så härligt att ha energin tillbaka och spontaniteten i att göra vad man vill när man vill. 

Känner mig ändå nöjd som har motivationen att röra på mig varje dag, detta då coachens mantra snurrar i huvudet ”kan man äta, kan man träna”. För visst är det gott att äta glass varje dag men det är ännu godare om man kan göra det med gott samvete. 

Denna vecka kommer få vara fri kostmässigt men nästa vecka när jag börjar jobba igen ska jag styra upp den mer med helgen som mer fri. För det gäller att hitta en balans, en balans som fungerar utan att påfresta livet. 

   
    
    
 

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!