Off season

21 juli, 2015
21 juli, 2015

Många kan tro att man vill gå i tävlingsform året runt och visst är det häftigt med magrutor och väldefinerade muskler. Men ska jag vara ärlig så kände jag mig mest spinkig på slutet. Det är verkligen off season formen som är den härliga, men det känns samtidigt sjukt att 18 veckors diet bara försvann på en vecka. Men det är ingen jag tycker är jobbigt, det är underbart att veta att man nu bygger muskler, att maten man äter ger massor av energi och att man kan njuta av att bli helt slut efter ett hårt träningspass.

IMG_0508

Jag gillar verkligen min form nu och den är byggarperioden kommer bli grym. För om allt går som planerat tror jag att mitt nästa mål är Luciapokalen 2016.

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!