Inte riktigt som planerat…

26 juli, 2015
26 juli, 2015

Ännu en vecka har gått sedan tävlingen och allt börjar smått lugna ner sig. Det där med att jag skulle ha en vecka med godsaker och sedan börja äta mer strikt sket sig… Äter förhållandevis bra mat men det är alla småsaker som slinker ner mellan och efter målen som skulle kunna skippas! Blir irriterad på mig själv varje gång jag stoppar något onödigt i munnen och försöker hoppas på att jag snart kommer att hitta någon balans. Byter jobb om en vecka så jag tänker att det kommer bli en bra start på att inte äta en massa gott på jobbet i alla fall.

Denna vecka är det nämligen tårta två dagar på jobbet och jag som verkligen äääälskar tårta kommer ju inte att hålla mig långt borta… Men planen är i alla fall att vara strikt de andra dagarna 😉 

Önska mig lycka till! 

  

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!