Söndag och en vecka på diet

8 mars, 2015
8 mars, 2015

Ännu en söndag och nu har det gått precis en vecka sen dietstart. Känns riktigt bra och nu börjar jag verkligen komma in i det här med vad jag ska äta, när jag ska äta och hur mycket jag ska äta 😉 Känns inte som att jag gör så mycket annat än att laga mat och äta mat, haha. Men några hekton har jag gått ner så det går i alla fall åt rätt håll ;D Förkylningen gick över i fredags så nu har jag kunnat träna hela helgen. Superskönt att vara tillbaka i träningskläder och få känna lite träningsvärk! Idag när det var som varmast och soligast var jag helt själv inne på gymmet och körde ben, kändes helt rätt!

IMG_4751

IMG_4757

 

kommentarer, 234 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!