Vilken är din favorit?

2 februari, 2015
2 februari, 2015

Har nu även provat XLNT sports BCAA sparkling lemonade! Är helt klart min favorit bland dessa godingar. Men de andra två är definitivt inte dåliga. Fresh Apple körde jag med länge innan jag vågade prova Refreshing Elderflower (fläder) och nu har jag som sagt även provat lemonaden. Man ville ju inte bryta ett vinnande koncept men dessa andra två var verkligen ingen besvikelse!

De löser upp bra i vattnet och har inga konstiga eftersmaker som många andra BCAA:s kan ha. Klart värt för alla att testa! Ni kommer inte att bli besvikna 😀

Vilken är din favorit!?

DSC02831

Här är länken till dem på MM sports hemsida!

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!