Överraskningsmiddag

1 februari, 2015
1 februari, 2015

I går hade jag och några vänner en överraskningsmiddag för vår vän Johanna som fyllde år i veckan. Tapas var planerat och det vart supergott! Vi stod i köket ett par timmar men det var det verkligen värt! Kan så här dagen efter fortfarande tänka på minipizzorna, eller skagenröran, eller revbensspjällen eller kycklingen, ja listan kan göras lång! Jag förstår att sånt här kommer man verkligen att sakna under de kommande dietdagarna så det är tur att man kan njuta fullt ut nu 😀

IMG_4444

IMG_4445

IMG_4449

IMG_4451

IMG_4453

 

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!