Vem är jag?

23 januari, 2015
23 januari, 2015

Hej!

Lite kort om mig själv då kanske… Jag är en tjej, 22 år gammal, 178 cm lång, alltid varit smal och blond. Sedan jag träffade min pojkvän för cirka 6 år sen har mitt intresse för styrketräning och fitness ökat. Vi har tillsammans åkt på en massa tävlingar, gått på event och mässor och vid varje tillfälle har min motivation ökat och träningspassen blivit hårdare. 

För varje år som gått har planerna om att en dag stå på scenen i body fitness blivit lite verkligare och tidigare i år bestämde jag mig. I sommar ska jag stå på scenen på Tammerpokalen oavsett vad som sker, jag har ett starkt mål i sikte och hela mitt liv influeras av detta mål. Jag har precis avslutat mina studier och jobbar sedan 3 månader tillbaka på kontor där jag tar hand om en webbsida. Detta känns helt ultimat för mig då jag nu har fått rutiner i min träning och kost. Alla i min omgivning vet om mitt mål då jag känner att desto fler som vet desto mer har jag att bevisa. 

Idag tränar jag 5 gånger i veckan, äter en massa mat för att försöka gå upp i vikt och har även precis startat mitt samarbete med Josefin Pettersson som kommer vara min coach fram till tävlingen. Detta känns toppen då det hela blivit lite verkligare, jag är verkligen på väg mot mitt mål och vägen dit känns banad! 

Ska försöka hålla denna blogg uppdaterad och annars finns jag på instragram under @jessicaberggren92.

Kram!

IMG_1428

Kommentarer

kommentarer

Jessica Berggren

Posts Google+

Hej, är en tjej på 22 år som för första gången i sommar ska tävla i Body Fitness, detta sker på Tammerpokalen i Sundsvall 4 Juli. Följ min resa till scenen!