Uppdatering! :-)

9 mars, 2014
9 mars, 2014

Nu är det hög tid för lite uppdatering här! Jag jobbar och tränar på för fullt som vanligt! Självklart har jag även tävlingsplaner för i år, berättar mer om dem framöver. Jag har börjat jobba på ortopeden som sjukgymnast här i Luleå, trivs riktigt bra. :-)

Jag saknar dock lite snö här uppe, trodde att man var garanterad det så här års på dessa breddgrader.. 😉 Men litegrann har vi ju faktiskt och sooool i helgen också! <3 <3 <3

Jag har fokuserat extra mycket på tyngre basövningar senaste tiden, f f a bänkpress och knäböj! Jag har tyvärr varit en del krasslig de första veckorna på nya året, hoppas att jag har gjort bort min del för i år nu.. 😉 Jag försöker även lära mig att bli bättre på att gå på händer.. 😉

IMG_6166

Visst har ni inte missat de nya coola MM-tröjorna!?! 😉

IMG_6572

Nu ska jag ta en tur till Ica. Trevlig söndag!! :-)

IMG_6521

kommentarer, 764 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+