Starkare sakta men säkert!

13 april, 2015
13 april, 2015

Det blir allt varmare ute nu, även här uppe i norr! 😉 Under påsken var vi dock ännu mer norrut, i Dundret (Gällivare) och där kändes det fortfarande som väldigt mycket vinter. Men härligt var det!

image

Här uppe tycker nog dock de flesta att snö och sol är lika med vår. För mig är vår egentligen mer snödroppar/krokus/vitsippor och barmark och kunna gå ut utan någon jacka. :-) (Är ursprungligen smålänning). Men alla delar av Sverige har sin charm. Mitt lilla bustroll har nu blivit hela 6 månader gammal, helt otroligt! Hon är för det mesta väldigt glad o sover på natten. Men är vääääldigt aktiv på dagarna, så jag har och göra!! 😉

image

 

Det blir ett antal pass på gymmet/vecka, men även en hel del hemma-pass. Ibland är det helt enkelt smidigare och har ju ett litet minigym hemma också. 😉 Idag var jag ute o joggade en liten tur, riktigt härligt! Styrkan börjar komma tillbaka mer och mer, f f a dipsen går riktigt bra nu. Hemma har jag ingen dips-ställning (ännu;) Men då kör jag ringdips istället. Häromdagen körde jag t ex ett pass med sammanlagt 200 strikta ringdips. Jag tror att alla ringdips jag kör här hemma är ett bra komplement till mina dips i vanlig ställning. Det är ju f f a dem jag vill öka i antal. Men ringdipsen gör att jag stärker upp musklerna kring skuldrorna ännu mer och ger även grym bålträning. Förra veckan när jag maxade på gymmet blev det hela 70st vanliga dips i första setet. Alla var inte tävlingsgodkända, men känns riktigt skoj att det kändes så lätt.

Jag håller på o mixtrar o bakar lite bröd här hemma. Nedan gjorde jag en variant av havrebullar men bytte ut en del av mjölet mot Body Science Bake Protein. Perfekt att kunna proteinberika det på ett lätt sätt.

 

image

 

Ha en fin kväll!!

/H

kommentarer, 307 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Helena Forsén

Posts Google+