Proteingodis!!!

16 februari, 2015
16 februari, 2015

Lite godisgott och nyttigt på samma gång blev det idag! :-) Jag brukar titt som tätt baka olika varianter av Body Science proteinbites, så idag slog jag till igen. Recept på dem hittar du här!

Den här gången bytte jag dock ut mjölken mot sojamjölk samt ändrade formen på dem lite. Jag har minismå silikonformar hemma som jag använde. Jag fyllde formarna och la smält mörk choklad på toppen. Sedan in i kylskåpet ett tag innan de var klara att mumsa i sig! 😉 För mig blev det sammanlagt av en sats:

9 stora, 38 små och 2 chokladbollar

Nedan några av dem i silikonformarna

IMG_2198

….och nu utplockade!

IMG_2200

Riktigt mumsiga blev de!!

image

Det är bara att testa och se vad ni tycker! Snabbt går det också, lovar att det är värt den lilla mödan! :-)

 

kommentarer, 716 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Helena Forsén

Posts Google+