Snart jul!! :-)

20 december, 2013
20 december, 2013

Hemma i Ljungby över jul, härligt!! Innan jag kom hem till Ljungby så var jag i Gränna i helgen och mötte upp hela mitt ”Flicksen-gäng” som jag lärde känna i Umeå. Det var riktigt mysigt, hann både sitta på mysiga caféer i Gränna och åka ut till Spinkarps SPA.

Här i Ljungby har det blivit träning på Body Center i veckan, basövningar! <3

Måndag: Knäböj (och lite mer benövningar efteråt)

Tisdag: Bänkpress (och mer bröst + triceps, bl a dips <3 )

Onsdag: Marklyft (och frivändningar och lite mer ländrygg och mage)

Torsdag: Chins med vikt (och axlar och biceps)

Jag brukar ladda med Body Science BCAA-XX både innan och efter passet. Innan träningen tar jag även Body Science 3-pH-CM och efteråt någon form av snabba kolhydrater. Om jag behöver pigga upp mig lite så blir det titt som tätt en Jacked Fuel också. Min favorit av dem är helt klart lemon/lime.

Jag tror på att köra mååånga set av de tyngre basövningarna! Idag borde det väl bli vila, eller helst någon form av rörlighetsträning för mig. Jag brukar rulla en hel del på ”rulle” hemma och på gymmet, foamrulle. Det finns lite olika varianter, men riktigt bra sätt att mjuka upp kroppen på. Eftersom jag inte tagit med min rulle så tänkte jag tillverka en egen ny här, inte svårt alls. Kan fota och visa sen! :-)

Ikväll ska jag träffa min bästa vän Kristina och hennes sötnosar! <3

Tänkte bjuda på några fler Turkiet-bilder! Det var verkligen lyxigt att få jobba därnere nu i höst!

Ha en fin dag! /H

kommentarer, 572 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+