SM Athletic Fitness

19 maj, 2015
19 maj, 2015

Ja SM i Athletic Fitness är en riktigt rolig tävling, som jag ställt upp i flera gånger. :-) Sedan jag blev gravid i början av förra året och vi sedan fick vår underbara lilla dotter i oktober förra året har jag dock fått ta det lugnt med tävlingar. Det har varit fullt upp ändå, hehe… 😉 Nej då, träningen har faktiskt fungerat riktigt bra både under och efter graviditeten. Planen var nu dock att köra SM i AF igen! Formen känns helt ok och tävlingssuget finns där. Men tyvärr får just den tävlingen vänta. Jag helammar vår lilla dotter, som hunnit bli hela sju månader nu. Vid sex månader behöver de ytterligare lite mat utöver amningen. Wilda verkar dock inte riktigt förstå det, tycker mjölken är godast. <3 Fastän hon nu ska börja med annan mat också så både rekommenderas det och jag vill och tror det är nyttigt att även amma ett tag till. När hon dessutom har lite svårt för vanlig mat så känner jag inte för att börja med någon diet och riskera att mjölken blir mindre… Wilda och hennes bästa kommer såklart först nu. Tävlingen finns kvar. :-) Däremot så hoppas jag på att få göra en annan rolig tävling i slutet av sommaren, som inte kräver någon diet. 😉 Men vi får se vad som händer!

Träningen tycker jag ändå flyter på fint, brukar bli en bra blandning av egna gympass, gympass med Wilda och hemma-pass per vecka. Jag har även varit ute och tagit några små löpturer senaste tiden! Men som sagt lillstumpan växer för fullt.IMG_3661
Nu i helgen så har det varit EM i Santa Susanna, Sverige har skickat ett stort gäng med en massa grymma atleter som ska ställa upp i olika fitnessgrenar! Det är en riktigt rolig tävling, jag fick själv äran att vara med 2013. Nedan en gammal bild på mig och Peter, som även han var med och tävlade då.

IMG_2732

Såklart hade vi våra underbara coacher med oss då också, Peter hade sin bästa Jenny och jag min Markus <3.

IMG_2772

Jag saknar solen NUUU!!

IMG_2743

 

Peter ”Bicepsmannen” Ljunggren körde i år också och lyckades prestera på topp!! Stort GRATTIS till ditt EM-guld!!!

Jag var nyligen hemma i Ljungby och hälsade på hos mina föräldrar, alltid lika mysigt! Då blev det bl a lite ”lek” i trädgården. Vi har faktiskt lika grönt och fint på backen här uppe i Luleå också nu! Men några grader varmare skulle inte göra någonting!

IMG_3472

Ha en fin kväll!

/H

 

kommentarer, 595 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Helena Forsén

Posts Google+