En massa uppdateringar kommer här, fullt upp nu!

11 november, 2014
11 november, 2014

Sedan sist har det hänt en hel del i mitt liv! :-) Förmodligen det största man får vara med om! <3 Vi har fått världens finaste lilla Wilda!

IMG_8219

IMG_8235

Hon kom den 5 oktober, så redan hunnit bli drygt fem veckor gammal. Jag har haft en riktigt trevlig graviditet. 😉 Förutom en del illamående i början tycker jag att det har gått väldigt bra! Jag har kunnat träna hela vägen fram och fått känna mig pigg. Viktigt har såklart varit att anpassa sin träning till viss del. Men det betyder inte att man inte kan ta i och köra hårt, bara man vet vad man ska undvika. Jag har haft tur och sluppit några foglossningsbesvär och liknande. Om man drabbas av det så blir det såklart lite tuffare att hålla igång träningen på samma sätt. Nedan  lite bilder.

Gravid vecka 22 nedan, så lite mer än halvvägs, inte så mycket mage som hade kommit då. Men strax efter började det puta mer.. 😉

IMG_7057

 

En dryg vecka innan Wilda föddes på bilderna nedan.

IMG_8121

IMG_8126

Nära nedsläpp på den här..

IMG_8040

 

På filmen nedan är jag gravid i vecka 31, nio veckor kvar till beräknad födsel. Det blev 51 pullups (med dragremmar och gung, men kände mig stark 😉

IMG_8377

På bilden ovan fem dagar efter förlossningen.

Bilden nedan en månad efter förlossningen.

IMG_8949

Wilda har fått hänga med en del till gymmet. Jag har försökt gå dit f f a på dagarna när det är mindre folk och lite lägre musik.

IMG_8492

Sedan har jag kört en hel del hemträning också. Det finns mycket man kan göra med relativt få redskap. Mycket fokus hemma har dock varit på knipövningar och de djupa bålmusklerna.

Även Wilda kör ju såklart hemträning:

Sötnosen bänkar här hemma

IMG_8886

Wilda tränar i sitt gym

IMG_8358

Det här året har det blivit lugnare med tävlingar för mig då jag varit gravid hela året och nu nybliven mamma. Men jag är taggad för nya tävlingar nästa år igen. Självklart är vårt största fokus Wilda nu, men bara man vill så hinner man med träningen också.

Nu är det dags för en promenad i höstmörkret! :-) Hej hej!!

kommentarer, 563 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Helena Forsén

Posts Google+