Träning och tävling… :-)

8 september, 2013
8 september, 2013

Nu börjar det kännas att hösten är på väg. Även om det är varmt på dagen blir det snabbt kaaaalllt på kvällen… Idag kom Ida, en tjej som ska tävla i AF på Decembercupen på besök för lite koll. En riktigt grym tjej!! Hon kommer även ställa upp i REP POWER nu i oktober. Jag tror det kommer gå super för henne! Se till att anmäla er ni också till sista REP POWER-kvalet innan finalen på Fitnessfestivalen! Det är gratis att ställa upp, du får ett fint linne, plus chans till fina priser till topp tre och möjlighet att kvala vidare till stora finalen på Fitnessfestivalen. Kika in HÄR för mer info!!

En av mina senaste favvo-mellisar har ni nedan. Det är gott att ha både till maten, på macka eller att baka något smarrigt med! 😉 HÄR hittar ni det om ni blir sugna!

Ett annat av mina favvo-mål för tillfället är Body Science nya casein smak Pina Colada. Bara blanda ut med vatten så blir det en god krämig yoghurtliknande konsistens på den. Jag brukar ha den till gröten.

I helgen är det dags för VM i Athletic Fitness, kommer gå i Ukraina i år! Jag valde att varken ställa upp på SM i AF i år eller satsa mot VM i Athletic Fitness. Jag har kört många tävlingar ganska tätt så kände både att kroppen behövde vila lite och behöver även bygga på mig lite mer muskler. Men det känns såklart lite konstigt att inte åka med landslaget den här gången. Nedan från Arnold Classic Europe förra året, VM i Athletic Fitness avgjordes då samtidigt. Det var häftigt att få vinna VM-guld där! Jag fick också träffa några stoora grabbar.. 😉

Min plan i nuläget är att försöka köra lite tyngre i höst och bygga på mig lite mer muskler och sedan blir det nog nya AF-tävlingar nästa år och kanske lite andra tävlingar också.. 😉

Igår hade Crossfit Holistic ett klubbmästerskap i boxen, Jag har ju inte kört crossfit särskilt länge, knappt någon tyngdlyftning alls utan har under min lilla tid där hållit mig mest till de övningar jag redan behärskar som en massa chinsvarianter och ”hänga i stången”-saker. Muscle-ups har jag blivit bättre och bättre på. Men nu var det verkligen tydligt vad jag saknade. F f a ryck och double-unders var det igår tydligt att jag måste jobba vidare med. Men det var en superrolig tävling! Jag älskar ju att tävla och gjorde mitt allra bästa. Det blev i slutändan en fjärdeplacering vilket kändes bra och rättvist för dagen. STORT GRATTIS till grymma Malin som tog hem en klar seger. Galet stark är hon! Jag har insett att det i Crossfit handlar mycket om att vara ”jämn”!! Jag har lite för mycket toppar och dalar.. 😉 Roligast av tävlingsmomenten tyckte jag nog en wod som innehöll en massa repklättring var, det passade mig! 😉    Nedan lite bilder från gårdagen!

 Höll mig extra pigg med Jacked Fuel hela dagen! 😉

Trevlig kväll på er! :-)

kommentarer, 505 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+