Uppdatering!!! :-)

22 augusti, 2013
22 augusti, 2013

Jag har haft lite datastrul senaste tiden och svårt att komma in på min blogg.. Men nu så är jag förhoppningsvis på g igen! :-)

Det känns som om jag varit iväg och flängt Sverige runt senaste tiden. Vilken tur att det är så roliga saker jag är iväg på då! :-) Jag har t ex inte skrivit om SM i Athletic Fitness i Karlstad, då hade vi samtidigt ännu ett kval i Rep Power! Stort Grattis till min vän och teamkompis Kristian Sewén till ännu ett SM-guld. Han levererar som vanligt! 😉

Jag vill också säga Stort Grattis till fina Ellinor som tog hem guldet i damklassen. Även hon är en MM:are!! 😉

 Ellinor i mitten!!

Grymma prestationer var det även i Rep Power!  Jag och Michaela fick agera speakers på den tävlingen.

Min goda vän Anna härifrån Luleå tog hem segern i bikiniklassen, det var SM-kval i bikini! Grymt jobbat av dig! Jag har dessutom i princip övertalat henne att ställa upp på Rep Power-kvalet i Västerås i oktober! Jag tror att hon skulle prestera grymt där också! Det är inte försent att anmäla sig om man är sugen! Innan kvalet i Västerås i oktober kan man dessutom tävla i Malmö i början av september! Kika in HÄR!!!!

 Jag, Anna och Ann-Helen! :)

Efter en god grillbuffé på lördagkvällen for vi tillbaka till Stockholm. Jag har fått ett eget rum hemma hos Jenny o Peter, haha, nej men tydligen jag som använt det flitigast senaste tiden iaf.. 😉

Nu i veckan har jag hunnit fixa håret hos Susan på CreativeHa här i Luleå! Jag blir alltid lika nöjd när jag varit där!

En massa träning har det såklart också blivit senaste tiden! Styrkan är på väg upp! :-) Jag körde t ex en markstege nyligt på Crossfit Holistic då vi gjorde 7set med 7:or, började på 70kg, 75kg, 80kg, 85kg, 90kg, 95kg och till slut 100kg!! 7:an på 100kg var lite småseg dock! Jag gjorde 4st på 100kg och sedan tre st till, men då med några sekunders paus mellan repsen! Nedan från ett annat ryggpass i veckan.

Film när jag kör muscle-ups på Crossfit Holistic: http://www.youtube.com/watch?v=gV5hPqGB7HU

Ha en fin dag!! :)

kommentarer, 472 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+