Sverige runt och sen Turkiet! ;-)

15 oktober, 2013
15 oktober, 2013

Hejsan! Förra veckan var jag hemma i Ljungby och hälsade på, alltid lika trevligt! Det blev en liten roadtrip för mig. Först ner till SM i Västerås där vi även hade REP POWER samtidigt! Grymma atleter, både på SM och Rep Power. Kul att träffa massa vänner man inte sett på länge.

Sedan vidare till Linköping och till min lillebror Andreas. Riktigt skoj att ses, kul att få umgås lite mer. Jag fick en försenad födelsedagspresent av honom, en klättersele med tillbehör!! Blev sååå glad!!

Andreas är grym på att klättra! Jag blev riktigt sugen att börja lite med det jag också, det är jobbigt att det finns så mycket man vill göra hela tiden… 😉

Sedan åkte jag först till min farmor i Alvesta, så kul att träffa henne några timmar. Vidare till Växjö och min andra bror och hans Jenny och min favorit-tjej Freya!! Världens goaste unge!! Jätteskoj att umgås med dem också!

Hemma i Ljungby träffade jag f f a mina föräldrar och min allra allra bästa vän Kristina!! <3 Jag hann med lite träning på Body Center men lyckades sedan bli krasslig, tjock i halsen och förkyld.. Det har fortfarande inte gett med sig helt! Riktigt dryyygt! För imorgon åker jag till Turkiet en dryg månad!! Jag ska ner och jobba som sjukgymnast där på ett skandinaviskt rehabcenter. Det ska bli sååå skönt med sol och fint väder!

Jag har bl a packat en massa fina linnen, ni har väl inte missat de senaste finfina Body Science linnena!!

Jag ska försöka uppdatera därifrån också! Hej så länge! :-)

kommentarer, 799 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+