Kanonhelg i Göteborg med MM-gänget! :-)

29 juli, 2013
29 juli, 2013

Det har varit en intensiv och mycket rolig helg i Göteborg! Jag kom ner redan fredag morgon. Kristian hämtade upp mig och sedan for vi till gymmet en snabbrunda innan lunch. Han körde lite roddintervaller (tävlar ju nästa helg i Karlstad på SM i AF) och jag rodde lite jag också plus stretch. Sedan få i sig lite mat och tillbaka till gymmet igen. Den här gången körde jag med vår bästa Lelle. Hon ville köra rumpa och ben, kämpade järnet gjorde hon! Det var f f a Lelle som fick ta i när vi körde och jag agerade PT och bestämde vad hon skulle köra.. 😉

Därefter blev det ett ryggpass med hennes man Olle. Jag blev riktigt imponerad av honom. Han var GRYM på chins!! Vi körde lite mer högreps än vad han var van vid (ändå bara ca 8-12repetitioner/övninag). Vi började med en av mina favvo-övningar, chins med gummiband som motstånd! :-) Sedan blev det lite allt möjligt. Vi hittade på lite nya egna övningar också i slutet… 😉

Sedan avslutade vi med att köra chins igen men nu bara med egen kroppsvikt, det var då Olle drog iväg med riktigt många strikta fina!! För mig blev det kippade istället i slutet och inte riktigt samma klass på dem! 😉

På lördagen var det sedan dags för både brännbollen och REP POWER! Vädret verkade dock inte riktigt vara med oss till en början, ÖSREGN och ÅSKA vid Slottsskogen där vi skulle hålla till….!! REP POWER blev flyttat till MM Sports-butiken på Övre Husargatan, men tack vare Lelle som envist höll fast vid att brännbollen skulle genomföras ändå så slutade allt riktigt bra. Vädret slog om till kanonväder istället och jag tror att brännbollen bara blev ca en timme försenad. :-) Själv höll jag ordning på tid och peppade tävlingsdeltagarna på REP POWER-tävlingen! Kanonbra jobbat av alla! Är ni sugna på att vara med så har ni en ny chans till helgen i Karlstad, kika in HÄR och läs mer!!!

Muffinsdrottningen Carro försåg oss med underbara proteinmuffins. Om jag ber snällt så kanske hon vill baka några till och ta med till Karlstad nästa helg också.. 😉

 Jag och Carro på väg till Slottsskogen!

På lördagkvällen var det grillbuffé i butiken! Lyckad tillställning det också.

 Sakawan och Jenny! :)

 Jag och Bicepsmannen!

 Hmm, lite kvällsposering roade sig vissa med..

På söndagen  hann vi med lite mera träning. Vi var ett stort MM Sports-gäng som intog Elixia!!

 (Lånat bild från Sakawan Ahmed)

Tack för att vi fick komma och träna hos er, jättefint gym! :-) Jag, Jenny och Angelica körde bänk och ringdips!! Sedan var vi några till som avslutade med att superseta lite blandade övningar, fokus bröst/triceps. Angelica är en ganska ny MM-are som ska debutera i AF och BF på Decembercupen. Kul att få lära känna dig i helgen. Jag tror att det kommer gå finfint i december! :-)

 Jenny och Angelica! :)

 Jag kör ringdips!

TACK bästa teamet och alla MM-are!! Nu är det bara ladda om för Karlstad nästa helg! Jag hoppas att vi ses där!!!

kommentarer, 490 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+