Jacked Fuel-glass, chokladbollsrecept och en update! :)

19 juli, 2013
19 juli, 2013

Smarrigaste glassen, som dessutom gör dig pigg!! 😉

Häll i Jacked Fuel i glassformarna, in i frysen, vääänta, och vips så är de klara!! :-)

För ett tag sedan gjorde jag även en sats med riktigt goda chokladbollar! Jag gjorde nästan som jag brukar, men använde kaffe den här gången. Så med en Jacked Fuel-glass och några chokladbollar så håller du dig garanterat pigg! 😉

Jag tog 80gram av Body Science Chocolate Almond Casein-protein. Hällde i lite kakao. Sedan blandade jag ut det till en lagom smet med en kopp kaffe. Efter det hällde jag i 120 gram havregryn. Jag hällde i litegrann Stevia sötningsmedel också. Sedan var det bara till att blanda och rulla till bollar som jag sedan rullade i kokos. Jag tycker att de blir allra godast om de sedan får ligga en stund i frysen innan man äter dem.

Jag fick vara med i lokaltidningen här i Luleå också för ett tag sedan, kika in HÄR om ni är nyfikna. 😉

I söndags kom några vänner från Göteborg på besök, Anderas o Lotta, och stannade några dagar. Skoj att ni kom upp!! :-)

 Lotta och jag!

 Markus <3

 Andreas och Lotta!

Träning har jag såklart också hunnit med senaste tiden, är ju bara planera så att man hinner med minst ett pass per dag iaf! 😉

Igår blev det muscle-ups, ringdips och lite bålträning. Efter rodduppvärmning och aktiv rörlighetsträning blev det muscle-ups i ringar. Jag körde flera set med 5:or. Jag fick faktiskt till tekniken lite bättre och ska testa att maxa ordentligt nästa gång och se hur många jag kan få upp.. 😉 Efter det blev det OTM 10min med 10 ringdips, blev alltså 100st. Sedan lite mer vanliga chins, toes to bar. Sit-ups (omvänt i ställning där man ofta kör rygghäv), dragon-flags, turkish get-up. Träning på Crossfit Holistic!! :-)

När jag gick till gymmet var det en jättefin regnbåge över hela himlen, häftigt!!

Jag saknar bara solen nu…. Nedan från Spanien i maj när jag körde EM i Athletic Fitness, då var det finväder!! Söderut i Sverige verkar dock ha finväder nu också, men här i norr får vi nöja oss med regnbågar.. 😉

  

Ha en trevlig dag!! :-)

kommentarer, 632 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+