Bildbomb!! MM Sports invigning i Malmö och SM i raw styrkelyft!

6 juli, 2013
6 juli, 2013

Igår var jag och kikade på Jenny som ställde upp i SM i raw styrkelyft! Hon levererade som vanligt med ett guld i totalen och tre nya svenska rekord. Dagen innan lyckades hon även ta SM-guld i bänkpress och även sätta svenskt rekord där också! STARK tjej!!

Carro var där och supportade hela helgen!

<3

Marklyftskungen Erik och var också där! :)

Även STORT grattis till din fina fjärdeplacering Linda!!! Grymt jobbat!!

Efter tävlingen var vi ett ganska stort gäng som var ute och åt i Halmstad, mysigt!

Min blogg har inte riktigt velat göra som jag vill senaste tiden, därav lite skralt med inlägg. Hoppas på bättring framöver! Förra helgen hade iaf MM Sports butiksinvigning i Malmö! Det var en riktigt kanondag, sååå häftig butik och härlig stämning där!

Söta Fia, som har hand om Malmö-butiken tillsammans med Robban, fick blommor! De har verkligen gjort ett riktigt kanonjobb där!

Titta vem som fick äran att pryda en del av utsidan av butiken! 😉 Jag fick faktiskt vara med litegrann på insidan också….

Det var även lite uppvisnings-sparring och poseringsuppvisning… 😉

Jag och Jenny!

Riktigt skoj att träffa Enikö, en gammal skolkompis som jag inte sett på en massa år kom till butiken! :-)

Gladiatorn Phoenix, poppis kille.. 😉

Min kusin Emelie var med nere i Malmö. :-)

Här hemma i Ljungby har jag de senaste dagarna fått leka lite extra med min favorit-tjej Freya! Det är min brors dotter, goaste ungen!!!

De nya linnena från Body Science är mina favvo-linnen, både till träning och snygga att ha till vardags. Om du vill skaffa dig några egna hittar du dem HÄR!!

Nu har jag och Markus precis kört ett pass på Body Center här i Ljungby. Vi ska snart mot Halmstad igen och heja på Kristian Sewén som kör sitt SM idag i raw styrkelyft!!

Ha en härlig helg! :-)

 

kommentarer, 871 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+