Roadtrip och MM Sports butiksinvigning i Malmö imorgon! :-)

28 juni, 2013
28 juni, 2013

Hemma i Ljungby på semester är det som gäller nu! :-) Det känns riktigt skönt! Jag väntar bara på att den där solen ska komma nu också!!! :-)

Roadtripen har gått ifrån Luleå, stopp i Umeå, stopp i Stockholm, stopp i Västerås och sedan slutligen Ljungby! :-)

I Umeå bodde vi över hos Jocke och Angelica och deras lilla Freja, så sööt!! Kul att träffa er igen.

Sedan bar det av vidare till Stockholm och till Jenny och Peter. Vi hann med lite allt möjligt! Såklart en massa träning också! 😉 Vi var bl a på ett styrelyftar-gym, STK, riktigt trevligt!!

Rektorn Petter ger feedback till Jenny! 😉

Jag hittade såklart en chinsställning! 😉

Markus och jag!

Jenny laddar ju för fullt nu inför SM i styrkelyft om drygt en vecka. Vi mötte även upp hela ”gänget” i Stockholm för träning. Även Kristian och Petter laddar ju för tävling på SM. Jag fick god hjälp med teknikträning i bänk och marklyft av Petter ”Rektorn”, Jenny och Peter. 😉

På midsommarafton var vi ute i Tyresö där Kristian har en stuga. Det var riktigt skoj! Nedan lite blandade bilder från dagen. Kristians goa små brorsdöttrar, Ofelia och Leah var också där, så jag fick springa lite hinderbana och bygga koja med dem, mysigt! :-)

Alltid lika trevligt att komma och bo hos Jenny o Peter, ni är grymma!!!! :-)

Sedan for vi vidare till Västerås en snabbtur innan det bar av ännu mer söderut till Ljungby. I Västerås träffade vi först Elinor och Niklas o Frida. Sedan for vi till Bella o Roger och deras sötnos Gustav.

På vägen från Stockholm till Västerås lyckades jag klanta mig lite och stuka foten…drygt! Det har jag lyckats klara mig ifrån nu flera år (har nämligen stukat bägge tidigare). Så nu blir det lite extra rehabträning för den. Men det känns redan betydligt bättre iaf! :)

Här i Ljungby har det blivit träning på Body Center! Alltid lika trevligt att komma tillbaka och köra där. Det var där jag började gymma! 😉 Idag blev det rygg, bl a marklyft och chins! Jag har även hunnit med lite träning utomhus, vi tog med oss våra romerska ringar. Härligt att kunna vara ute och köra. Igår träffade jag även min allra bästa vän Kristina. Det blev tyvärr bara en snabbis då de har djur och Markus är allergisk. Men vi har gott om tid på oss att ses mer nu när vi är hemma lite längre. :-)

Imorgon bär det av söderut till Malmö!! MM Sports har invigning av sin nya butik där! Jag hoppas vi ses där!!!

 

 

kommentarer, 648 Visningar

Helena Forsén

Posts Google+