Rygg, ben och bubbel! | Louise Frosthammar

Louise Frosthammar
Team Body Science

Rygg, ben och bubbel!


Söndag igen. Jag har tränat på bra denna vecka, känt mig piggare och mer energifull. Begav mig till Sportlife igår eftermiddag för ett ryggpass. Syster min hade sedan styrt upp en helkväll och bjudit lite vänner på surprise. Hamnade på Mornington Hotells terass  i bubblet med ett riktigt roligt gäng och en vy ut över avenyn och Göteborg. Tant Louise följde även med ut en sväng efteråt innan de andra gick vidare. Själv skulle jag ju träna idag så jag valde att avvika lite lagom sent för att vara pigg idag med. Känner mig just nu väldigt präktig när jag ser vad jag skrivit. Kanske lite tråkig också, men varje möjlighet till träning är värdefull just nu. O målet hägrar ju runt hörnet så jag får väl festa lite hårdare när jag är 65 istället.

Baksida ben idag. Utfall i smith med all tankekraft åt baksidan. Raka mark högrep efter det. La mig på 60 kilo, vilket var lagom för att klara så många reps jag planerat att utföra . Liggande bencurl som avslut. Cirkus 200 reps totalt idag och mosig känsla. Har jag orken senare blir det nog 8km löpning med vovve också för att utmana flåset ytterligare.. Och imorgon börjar det om.. 🙂

Dagsformen känns helt ok. Hade ränder över hela kroppen, tom i ansiktet när jag vaknade så jag hade en del vatten i kroppen i morse. Ändå drack jag ingen alkohol igår. Jo, några munnar rosé blev det iofs.