Dietuppdatering

27 maj, 2015
27 maj, 2015

Gått på dieten i 3 1/2 v nu o överlag rullar det på bra! Har inga större sug direkt mer än mat i största allmänhet när jag har mina låga (kcal) dagar, men annars inget överhängande. Jag har ju annars problem med mitt sötsug men känner ändå att jag har det under kontroll. Försöker vara lite påhittig med de enkla medel jag har så på kvällarna blir det te o caseinpudding. Mmm, då är det fest!! 😉

IMG_20150523_221932

Träningen rullar oxå på bra o jag har inga problem med energin nu längre när jag kommit in i mina menyer o lärt mig hur jag bäst lägger upp dom gentemot träningen. Jag har tajtat till mig o det blir lite mer pepp i träningen när man mer ser hur musklerna arbetar o vener poppar fram. Tänkte ändra om lite i mitt träningsschema o istället köra färre set, men desto fler muskelgrupper, så det istället blir att jag tränar varje muskelgrupp oftare. Brukar variera hur jag kör för att kicka igång kroppen så den inte vänjer sig för mkt :)

Var på teamträff för 2 v sen i Löddeköpinge. Vi blev ett riktigt stort härligt MMSports-gäng!! Arne Persson, skkf domare, var även där o föreläste om anatomi, hur de dömer tävlingar, hur godkända dips/chins ser ut o en massa annat nyttigt. Mkt intressant o jag hade lätt kunnat lyssna på han resten av dagen!

kommentarer, 679 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+