Varning för Fröken Pipet Selander

4 september, 2015
4 september, 2015

Sakta rör jag mig mot 5:e dietveckan. Viktnedgången går jättebra, maten funkar oxå helt ok o jag går absolut inte runt o är hungrig. Har heller inte alltför mkt sug efter onyttigheter, men visst saknar jag mina bär, sallader, banan på gröten, fröer o andra pyllor. MEN, däremot har jag ett annat stort problem. Mitt humör!! Jag var beredd på detta men kanske inte redan nu eller i denna dosen. Värsta tänkbara tonårshumöret o jag blir gärna liiite för mkt liksom, o sånhär är jag verkligen inte i normala fall. Hur svajjig som helst o med en ork som plötsligt tar tvärslut o jag blir bara ståendes på plats. Har mkt positivitet runtomkring mig o en massa saker att glädjas åt men ändå vaknar jag på morgonen o vill bara kasta nåt i väggen. Dessutom har jag blivit sjuk o fått ögoninflammationen från helvetet som bara vägrar ge med sig, skyller även detta på dieten. Aaahh känner mig bara så aptråkig o stackars omgivning som ska behöva stå ut med detta i 3 mån till, som dessutom säkert bara är lugnet före stormen.

En annan fruktansvärt irriterande sak är att jag just nu är vimsigast på planeten o glömmer precis allt allt allt. Jag tappar ord mitt i en mening, lägger istället till jättekonstiga ord som inte har där att göra överhuvudtaget o har bara blivit sååå trög. Står mkt som en fågelholk o tänker o tänker för att komma fram till… absolut ingenting! Blir ens inte normal på mina ätardagar eller hinner få upp min energi heller. Magsäcken har krympt o det blir inte så stora portioner, plus att jag blir lätt illamående. Speciellt av nåt sött. O dagen efter känner jag mig både trött o bakis istället för pigg o fräsh. Håller alla tummar o tår att det lättar lite när sjukan lagt sig för jag står knappt ut med denna AntiElvis o det börjar bli bud på att hänga en bewareskylt runt halsen på mig.

 

 

IMG_20150903_183310

 

I helgen var vi ett gäng på en utflykt som jag hade sett fram emot länge. Började resan till Steakhouse i Halmstad, en mkt fin restaurang må jag säga med överdrivet god mat! Vidare åkte vi till Ullared för en snabbisshopping o sen vidare till ett sushiställe i stan i Falkenberg. Har aldrig gillat sushi förr men har på sistone tokfastnat o det är ett måste på ätardagarna numera. Äckelmätt efter 10 bitar åkte vi till Rockfesten o lyssnade på bl.a Sonic Syndicate o Amaranthe. Huuur trevligt som helst o jag älskar verkligen sånahär små äventyrstrippar!! O både jag o sällskapet lyckades även överleva min tråkattityd som tur väl är :)

 

kommentarer, 918 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+