Imorgon börjar allvaret!

1 augusti, 2015
1 augusti, 2015

Sitter här med förväntansfulla fjärilar i magen. Imorgon startar allvaret på riktigt o denna resan börjar bli lite mer verklig. Dieten startar inför Decembercupen! Fått mitt kostschema av coach Desireé Ohlsson http://www.get-fit.se/ o har under dagen ordnat mina matlådor o styrt med hela nästa veckas matsedel. Är sjuuukt taggad o kan knappt vänta!!

IMG_20150710_170837

Semestern närmar sig sitt slut o på Mån är det dags för jobb igen. Känns helt ok o komma tillbaka till sina rutiner igen o denna hösten kommer bli en tuff utmaning. Haft en skön o välbehövlig semester o fart runt både här o där o unnat mig både det ena o det andra. Kanske inte blivit så mkt vila som tanken var från början men jag har haft så mkt annat roligare att göra :)

Har även börjat på ett nyöppnat gym, Fit ´n Fight, som har bra maskiner o alla möjliga handtag med diverse olika grepp. Man får en nytändning o vill inte riktigt gå hem därifrån. Finns så mkt kul att köra o jag tror att jag kan utvecklas bra där. Nä nu ska jag o mina fjärilar ta o njuta av det resterande av semestern!

kommentarer, 418 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+