Fördieten är nu över

19 juni, 2015
19 juni, 2015

Fördieten har lidit mot sitt slut o blandade känslor med det. Jag brukar alltid tappa väldigt lätt men nu vart det segt på vågen. Tappade 4 kg på 11 dagar sen stannade det av. Hade dispens under srf o drog åt mig väldigt mkt vätska då. Jag har ju blivit betydligt hårdare i kroppen så jag försöker fokusera mer på hur det ser ut än vad vågen säger. Försöker! Nu är planen att ha uppehåll till senast 1 aug då den riktiga dieten inför decembercupen startar. Ser fram emot att få köra på med cardio oxå som jag inte har gjort nu under fördieten. All in!!

Träningen funkar som den ska. Har dock lite problem med ena handleden som blir öm när jag tränar o svullnar upp något. Förmodligen för mkt brottning med pojkarna på jobbet så den blivit överansträngd :)

Annars är det nedräkning o planering inför semestern som gäller. Jag vill ut på äventyr!! Så har ni något tips på nåt skojigt man borde göra, något man borde se eller dyl, hojta! Nåt som är säkert iallafall är att det blir mkt träning som jag dessutom har planer på att flytta ut mer under sommaren. Ser fram emot detta o inte bara det inrutade gymmet. Kommer bli en toppensommar detta, I can feel it! 😉

IMG_20150618_213215

kommentarer, 451 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+