Dieten är nerlagd

8 november, 2015
8 november, 2015

Hög tid för en uppdatering!

Jag har lagt ner tävlandet för i år o avbrutit min diet. Är dock ett tag sen då jag kände rätt snabbt att jag kommer inte hinna komma i form så jag satte stopp med en gång istället för att slita på kroppen i onödan. Jag tappade ändå lagom med vikt i veckorna o dieten rullade på riktigt bra på slutet, men det var helt enkelt för mkt att tappa. Skulle jag försöka gå ner ännu mera så fick jag räkna med att tappa muskelmassa oxå o det är jag absolut inte beredd att offra.

 

IMG_20150913_201401

 

Min energi kom tillbaka rätt snabbt efter mitt förra antiinlägg o jag blev mitt vanliga pigga o glada jag. Men min träningsmotivationen tog lite stryk o jag känner fortfarande inte riktigt att jag kommit på rätt köl. Men det är på rätt väg iallafall! Vet jag inte säkert om det beror på dietandet, o det är ju helt normalt att ha svackor oxå, men jag brukar inte ha det annars. Speciellt inte i en sånhär situation då jag egentligen borde vara på topp med en motivation som sprutar ur öronen på mig. Har dock varit lite annat som skett utanför mitt träningsliv oxå med mkt jobb o grejer, så jag har inte haft lika mkt tid/ork för träningen utan helt enkelt haft andra prioriteringar. Med gott samvete! Mitt beslut känns jättebra o jag ser absolut inte på detta som ett misslyckande då jag helt enkelt inte ställer mig på scenen förrän jag kan leverera. Mina framtida planer vill jag inte släppa riktigt än utan fokus ligger just nu på att hitta tillbaks till min gamla motivation o att bygga vidare på min kropp.

kommentarer, 663 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+