Nu har vi kickat igång fördieten!!!

4 maj, 2015
4 maj, 2015

Gokväll!

Idag körde vi igång en fördiet för att se hur min kropp reagerar. Fått ett kostschema utav min duktiga coach Desireé Ohlsson, http://www.get-fit.se/ som jag går på nu. Min tanke var ju att jag skulle göra en lite mer smygövergång från min bulkperiod, men nää, jag åt ju på in i det sista istället. Haft lite huvudvärk under dagen då kroppen är van vid betydligt högre kcalintag men jag räknar med att jag ska ha vant mig vid den nya kosten inom ett par dar. Är såååå taggad inför detta!! Bjuder på en färsk offseasonbild

IMG_20150503_192636

Tränade frambenen o biceps idag. Benen gick sådär då mitt ena knä strejkar lite efter jag bowlade för ett par helger sen så jag vågade inte pusha att alltför hårt. Försöker fortfarande verkligen tänka på att isolera muskeln som ska jobba o arbetar mkt med vinklarna för att få ut maxet av muskeln. Blir mkt koncentrationsövningar o negativt o detta ger mig riktigt fin träningsvärk!

kommentarer, 586 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+