Zonterapi o Sweden Grand Prix

24 april, 2015
24 april, 2015

Gokväll!

Nu var det ett tag sen jag fick iväg ett inlägg. Haft lite att göra o inte varit hemma så värst mkt.

Jag har varit några gånger på något som kallas för zonterapi. Jag har suttit i en konstig ställning när jag har svetsat och fick till slut en ordentlig låsning i ryggen jämte en skolios jag har. Jag hade den konstant för många herrans år sen men lyckades då bli av med det helt. Detta går ut på att man använder en sticka för att trycka på olika punkter i kroppen för att slappna av. Oftast inte jätteskönt. Låter heeelt hokuspokus men det funkar klockrent på mig! Jättekonstig, men angenäm känsla efteråt. Man känner sig pånyttfödd men samtidigt stark o väldigt avslappnad. Härligt härligt!!

IMG_20150327_060240

 

Var även Sweden Grand Prix i Malmö för 2 v sen. Mkt trevligt måste jag säga!! Massa massa inspiration o man får alltid en nytändning till sin egna träning efter en sån tillställning. Träffade roliga människor o det gick ju grymt bra för tävlande för MMSports!! En sånhär helg kan man leva länge på :)

Träningen o bulken rullar på bra. Ligger i dagsläget på ungefär +5 kg. Försöker när jag tränar att tänka mer på att verkligen isolera muskeln som ska jobba o bara använda den genom att sänka vikterna. Jisses vilket gött pump man får!! Fick mig en liten funderare efter jag tränat med en ny kille från jobbet. Fördelen med att träna med lite olika partners :)

Trevlig helg!!

kommentarer, 310 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+