Benträning o givande relationer

6 mars, 2015
6 mars, 2015

Gokväll på er!!

Jag har repat mig oförskämt bra efter sjukan o är så lycklig över att få bli mig själv igen. Träningen har kommit igång o jag börjar få tillbaka både styrkan o trycket i musklerna. Hade faktiskt inte tappat så mkt styrka som jag hade räknat med. Ställde mig även på vågen idag o jag har fått tillbaka min ursprungsvikt oxå. Men nu ska det ätas o det ska ökas! Det är nu mentaliteten får sig en prövning, att våga äta upp sig o skita i spegelbilden. Men jag vet vad jag vill o har mitt mål i sikte så nu ska viktgränsen sprängas.

Idag på gymmet blev det ben, med fokus på framsidan, o biceps. Kommer nog ha svårt med gången imorrn då träningsvärken börjar komma rejält redan nu. Jag körde dessa övningarna på benpasset idag:

Fristående knäböj

Halvliggande benpress

Gynstol pressandes utåt

Sittande benpress

Gynstol pressandes inåt

Sumosquats i smithen

Benspark

Sen vart jag ganska skakig o nöjd.

IMG_20150305_144952

 

Tog lunch med en vän o vi kom in på en mkt givande diskussion om bl.a relationer o jag fick mig en massa nyttiga funderingar. Hann med att träffa en till vän o spånade vidare med denna. Jag tycker det är så utvecklande o intressant att träffa folk. Jag är runt på ganska mkt olika jobb, skolan, gym m.m o träffar nytt folk o jag älskar det! Att få höra alla historier vad denna upplevt, vart med om o lära sig en massa nytt. Samtidigt tycker jag att man lär sig mer om sig själv o får större självinsikt. Jag värdesätter mina relationer o försöker vårda dom så gott jag kan för det ger mig bara så mkt. Jag mår oförskämt bra o försöker ta tillvara på nuet. O jag är frisk! Trevlig helg!!

kommentarer, 375 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+