Jag lever!!

1 mars, 2015
1 mars, 2015

Fyy vilken vecka jag haft. Vaknade i tis natt av att jag mådde illa o efter det gick det rakt utför o mkt under veckan är bara ett töcken. Har som tur väl är haft en väldigt snäll o underbar vän hos mig som hjälpt mig under veckan o haft koll på mig med risk att själv bli smittad. Vet inte riktigt hur jag hade rett ut mig själv annars faktiskt.. O en väldigt gullig mamma som ställer mat, medicin o annat gott utan dörren :) Men idag är jag uppe på benen o jag har blivit hungrig!! Har dock svårt att äta så minsta lilla kroppen vill ha, får den. Nyss var det en mikrad macka med ketchup, ost o örtsalt. Har jag nog inte ätit sedan yngre tonåren o kanske inte den bästa maten heller med tanke på att de flesta av mina värden är nog körda i botten, men jag lyder o det var en riktig gourmetmacka.

Har laddat upp en massa träningsabstinens men kommer ta det försiktigt tills jag fått tillbaka min energi. Tog en titt på mig i spegeln idag o det är hemskt vad mkt kan hända under så kort tid. Gått ner flera kg o ser bara så tunn ut. Men jag vet att jag är snabbt tillbaka på banan igen så det är inget att hänga läpp över. Ska även öka mitt kaloriintag ytterligare o bara bygga bygga bygga!! Ser fram emot en ny fräsch vecka där jag kan börja flytta berg igen!

Lägger upp en gammal bild där jag är lite piggare o rundare istället :)

 

20150123_203247

kommentarer, 425 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Elvira Selander

Posts Facebook Google+