Såhär laddar jag upp inför ett träningspass

13 februari, 2015
13 februari, 2015

En uppladdning inför träning kan skilja sig ganska mycket från individ till individ. Men för att få resultat i gymmet är näringsintaget kring träningen det viktigaste målet på hela dagen helt klart. Har läst studier som verkligen påpekar detta och även Mr.Bartoll är en stor förespråkare av träningsnutrition.
Så hur tänker jag? Jo de viktigaste är att få mycket protein och jättemycket kolhydrater i systemet INNAN passet. Du får ett insulinpåslag via kolhydrater som tillsammans med protein kan gå till musklerna vilket är toppen när man ska träna. Du blir pigg och orkar köra hårt genom hela passet och bygger massa. Ett fel många gör är att man är rädd för kolhydrater och tror att man ska bli tjock av de och undviker därför dem, då påverkas också resultaten negativt (om du vill lägga på dig muskler).

Min dag idag:
Frukost: havregrynsgröt med Proteinshake och dagliga vitaminer och mineraler (omega-3, d-vitamin, magnesium, vitamintillskott)
Lunch: wraps, kyckling, avokado. Har allt, kolhydrater, fett, protein. Intogs ca 2h före träning.

(null)
Ca 40min innan, kreatin, smoothie iform av pressad frukt.

(null)
20min innan tog jag vassleprotein med några riskakor.
Under passet tog jag BCAA-XX Cola.
Efter passet en egengjord smoothie på frysta hallon, vassleprotein (vanilj) och mjölk!

(null)

Händer även ibland att jag smäller upp någon inspo video på tv för att verkligen tagga till innan 🙂

(null)
Passet idag: rygg, axlar och mage
Latsdrag: 3setX5reps | 1×10
Arnold: 3×5 | 1×10
Sitt rodd: 3×5 | 1×10
Hantellyft sidan: 4×10
Hjulet
Häng benlyft

Mina axlar har strulat den senaste tiden så körde väldigt lätt idag.
Upplägget är att jag kör ca 5set upptrappning/ uppvärmning som jag inte har skrivit ut ovanför. Sedan kör jag ca 3-4 arbetsset så de blir totalt ca 8-9set/ övning. Idag blev de ex tot 8set latsdrag. Sedan sänker ja vikten ca 20% å kör 1-2set på 10reps.

Testa de om ni inte kört de innan, riktigt bra.

-out-

(null)

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org