Leverans av kosttillskott

6 februari, 2015
6 februari, 2015

(null)
Fick hem min leverans från kära MMsports. Det blev en vanlig påfyllning med protein, BCAA, bars men även nya wristwraps Body Science som är rejäla och stabila.
Jag använder de oftast vid tunga bänkpressar och i smalbänk, bara för att stärka handleden som blir väldigt påfrestad.
Testade att köpa hem Elite protein med CLA och MCT-fetter i proteinet, hur grymt?!
Köpte även hem Nocco som jag provade idag för första gången. Jag testade päronsmaken och tycker den var god. Fördelen med nocco kontra celsius är att nocco har BCAA i sig och smakar bättre än celsius som är ganska äcklig faktiskt.

Måste även tipsa om mina shorts som jag alltid har i gymmet. Under Armour som är i ett härligt material så man kan röra sig utan att tyget strechar eller förhindrar rörelsen. Ni hittar dem Här.

(null)
Ok alla som vill ha SUPERBILLIGT PROTEIN klickar in på MMsports.se direkt och köper hem Whey, casein, isolat mm. Billigare än såhär hittar ni inte!

(null)

(null)

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org