Vi drar till Sälen.

14 april, 2015
14 april, 2015

  

Har tillbringat en vecka +1dag i Sälen med skid och- snowboardåkning. Riktigt chill med en sån här semester och att vi hade underbart väder med sol nästan varje dag var inte fel.

Ja tycker de är lika kul med bräda och skidor så brukar mixa och köra halva tiden var, då får man ut bästa av två världar liksom. 

Maten var riktigt fin och god och vi åt oftast buffé så man blev alltid riktigt mätt. 

Dagarna avslutades alltid med någon timme bad på experium där det blev lite utebad, bastu och bubbelpool. En semester som innehöll allt helt enkelt 🙂

  

 

En bit av ”Väggen”. Blev några åk i den, riktigt brant!


Träning

Idag bestämde jag mig för att byta träningsupplägg. Har kört samma ett bra tag nu med mindre justeringar å har nu ett helt nytt. Hela träningsschemat är designat av Master Bartoll. Om du vill ha ett upplägg av honom där du får övning, reps, teknik, vilka muskler som tränas mm och olika upplägg beroende på mål (muskeltillväxt, fettförbränning) så kan du gå med i hans CMN. Där får du ta del av artiklar och träningsscheman och diskussionsforum. Klicka HÄR!!! Det finns även gratisartiklar för den som vill.  Hoppas de nya schemat hjälper mig i jakten på min drömkropp. Stick to the basics. 

 

Måste tipsa alla om mmsports nya proteinbars från Body Science. Dem har gjort om de gamla och är nu med bättre innehåll och godare smak. Ni hittar dem HÄR.

Även en ny diet fuel och kampanj på XLNT sports under april.    

  

 

  

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org