Utvärdering: XLNT BCAA

30 juni, 2014
30 juni, 2014

bcaa

MMsports har nu kommit ut med ett nytt märke: XLNT sport. Jag fick igår hem två burkar av XLNT BCAA, en i smaken fresh Apple och sparkling lemonade. Måste såga att dem var sjukt goda, helt klart de godaste aminosyrorna jag någonsin druckit. Smakerna var perfekta med äpple som är rund och söt och lemonaden som är lite syrlig och fräsch. Äpple smaken smakar som färskpressad äppeljuice/ must och lemonaden smakar väldigt likt Sprite. Ni som gillar Xtend kommer garanterat tycka om dessa då XLNT’s BCAA är mycket godare!

Innehållsmässigt så har XLNT Sports BCAA har ett 4-1-1-förhållande mellan de grenade aminosyrorna l-leucin, l- valin och l-isolecuin, och varje servering av innehåller 10,5 gram aminosyror – varav 4 gram består av den muskelbyggande aminosyran l-leucin.

XLNT Sports BCAA innehåller taurin, glycin och betain (trimetylglycin) – vilket bidrar till återhämtningen samt är vasodilära ämnen som tillsammans gör att man upplever extremt bra kontakt och tryck i musklerna. XLNT Sports BCAA innehåller dessutom Vitamin B6 och Vitamin C, som bland annat bidrar till en normalt fungerande protein- och kolhydratsomsättning. Vitamin B6 bidrar även till att minska trötthet och utmattning – vilket gör den till en given ingrediens i en sportdryck.

Jag tar BCAA på morgonen istället för frukost och sedan som proteinimpulser på dagen ca 2ggr/ dag. Även under träning ibland.

XLNT BCAA är lättlöslig, ger inget skum när man blandar den och lämnar ingen bitter eftersmak.

betyg: 5+/5 helt perfekt

Den har allt du kan förvänta dig av en BCAA och smakar riktigt gott.
Min favorit hittills är äpple.

Du hittar den HÄR.

 marcus mm2

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org