Ny blogg, vem är jag?

27 juni, 2014
27 juni, 2014

mmHej, Marcus Elsberg är mitt namn, 22år bosatt i Karlskrona, studerar till Civilingenjör inom ekonomi. Jag har alltid varit aktiv inom idrott och mestadels Hockey och fotboll. Nu kör jag endast gym och har gymmat i ca 5år. Jag jobbar mot att nå min drömkropp och tävla inom fitness. Min tävlingsdebut kommer på decembercupen 2014 i Men´s Physique där jag kommer tävla för Team MMsports.

Följ min resa här då jag kommer dela med mig av träning, träningsupplägg, kost, recept, utvärderingar av kosttillskott, forskningsartiklar och min syn på träning. Har drivit en blogg i ca 2år och kommer fortsätta i liknande stil. Jag vill inspirera och framförallt hjälpa nya inom gymvärlden som jag hoppas ska kunna lära sig lite från min blogg.

vid frågor kontakta mig via: marcus_elsberg@hotmail.com

Let´s go!

 

marcus mm2

kommentarer, 361 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Marcus Elsberg

Posts Facebook Google+

Marcus Elsberg här, en 22åring bosatt i Karlskrona. Tränat hela mitt liv och varit aktiv inom Hockey och fotboll men nu endast gym. Jag kommer att göra tävlingsdebut på Decembercupen 2014 i klassen Men's Physique, tävlar för Team MMsports. Följ min resa här! Driver även bloggen: hmfitness.org