Mjölksyredöden

12 oktober, 2012
12 oktober, 2012

Tre dagars vila! Ingen mer halsont, hurra!

Tillbaka till dom där chinsen och dipsen. Fick lite hjälp idag av en schysst kille på gymmet som tävlat i AF. Många jag lärt känna är så otroligt generösa med tips och vill verkligen hjälpa till, hur ofta träffar man på det i andra idrotter? Eller ja, det kanske man gör men inget jag upplevt innan i alla fall. Det gör det så mycket roligare att träna och tävla i något där det finns en gemenskap och öppen atomsfär. Tack till er!

Kände mig ganska svag och trycklös efter förkylningen men väldigt glad och taggad. 17 st godkända chins och 23 st dips, med rätt sträck och djup. Inget PB men nöjd ändå! Sen fortsatte vi mala på chins och dips om vartannat, tror mina armar dog av chocken där ett tag. Eller domnade bort lite i alla fall. Tack för att ni finns Body Science 3-pH-CM och Gakkic! Utan er skulle jag nog dö mjölksyredöden inom en snar framtid.

Jag måste jobba massa med tekniken. Vill gärna hålla emot på vägen tillbaka på chinsen och skulle säkert göra fler om jag släppte efter mer. Och dipsen är som vanligt omöjliga, haha! Blir att nöta framöver men det är så KUL. Shit vad jag älskar detta! 🙂

www.photobyper.com

Elinor Medhammar

Posts Google+