19 chins

14 oktober, 2012
14 oktober, 2012

Jaaa! PB idag! Hade tyvärr inte någon som kunde bedöma om de var godkända men jag försökte vara strikt. Kanske att jag gungade lite mot slutet, hmm…Jaja, glad är jag i alla fall! :-)

Gjorde faktiskt PB igår också och körde 2 fina reps på 80 kg i knäböjen! Fick lite hjälp av Stefan som är på besök denna vecka och kunde klämma fram ytterligare 6 reps med pass på samma vikt. Riktigt grymt benpass med massa energi. Knäböj, raka mark, benpress, liggande lårcurl och vadpress. Det känns i benen idag kan jag säga!

Jag vet inte om man blir blind när man ser sig själv varje dag (känns som formen står helt stilla och vågen har inte rört på sig på evigheter) men Stefan bekräftade att det var stor skillnad på formen sen vi sågs sist. Känns skönt att höra det från någon utifrån och jag känner mig lugnare inombords nu!

Man ser i alla fall lite räfflor på axlarna och ådror på magen så det kan inte vara så mycket kvar att tappa.

Sju veckor to go nu då! Nu har jag bokat hotell till Luciapoken…wiii! Det börjar känns verkligt nu! Crazy! Tiden går superfort plötsligt. Hinner inte riktigt med mentalt, haha!

Litet paket från bästa MMsports kom med posten i fredags med lite smått och gott som ska hjälpa mig på vägen mot scenen. Tack för snabbaste leveransen!

Vassle, kasein, BCAA, Gakkic och några celsius nu när energin börjar tryta. Finemang!

kommentarer, 150 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+