PB veckan

17 oktober, 2012
17 oktober, 2012

Jizzus vad fint träningen går nu! Tror jag fått till ett superpass varje dag sen i helgen. Och det är en UNDERBAR känsla! Är inte alls dietlåg (hmm, känns som jag BORDE vara trött och hungrig i detta stadiet…skumt!) och jag tror det hänger ihop med sömnen. Har sovit som en stock varje natt och det gör otroligt mycket för orken och humöret. :-)

I lördags fick jag till ett PB (personbästa) i knäböj, i måndags fick jag till PB i chins, igår bänkade jag lätt 4 reps på 60 kg vilket också var PB! Fattar ingenting! Men det är bara att tacka och ta emot!

Formen känns också bra. Hittar nya ådror lite överallt! Äter fortfarande mycket och jag kan nog räkna tillfällena jag varit hungrig på min ena hand. Däremot har jag varit trött, frusen och irriterad emellanåt. Men överlag tycker jag allt går mycket lättare än jag föreställt mig.

Träningen denna vecka har till största delen körts på Actic Södervärn. Helt ok gym men jag saknar en ordentlig chins och dipsställning.

Fre: Rygg + triceps (chins/dips) på AA Elite

Lör: Ben (tungt)

Sön: Axlar + mage + rodd (fy fan för rodden, la den i början och var helt skakig och illamående resten av passet…big mistake!)

Mån: Bröst + biceps (sjukt bra pump! Kände mig som superwoman!)

Tis: Ben (lätt)

Ons: Rygg + triceps + 1,5 h cykling (till och från min vårdcentral jag sitter på en dag i veckan, slötempo)

Jupp! Det var träningen so far! Lite gott och blandat och ingen direkt struktur men jag tror jag fått med det mesta! Hmm…kanske dags att lägga in en vilodag snart… Fast jag känner mig inte sliten alls, massa energi. Är lite sugen på att ut och springa lite också, just nu flyter allt bara på så varför inte köra all in!

Imorgon är det dags för ”Matens dag i Region Skåne 2012″ som handlar om mat och nutrition i ett hälsofrämjande perspektiv. Ska bli spännande att gå på! Måste säga att jag trivs så himla bra med mitt jobb som dietist här i Malmö, lär mig nått nytt varje dag och får jobba med andra patientgrupper än jag tidigare jobbat med. Kul!

Nu är det natti för mig! Ha en fin kväll! :-)

kommentarer, 219 Visningar

Elinor Medhammar

Posts Google+